Assortiment

ONTDEK ONZE HEERLIJKE SMAKEN!

We bereiden onze chocoladepasta's steeds met de fijnste Belgische chocolade en verse room. Al onze gebruikte grondstoffen zijn glutenvrij. 

Het percentage chocolade ligt voor al onze chocoladepasta's tussen de 21 en 31%. 

 

Een gegeven waar we héél trots op zijn! 

 

We voegen geen bewaarmiddelen of kleurstoffen toe aan onze bereidingen.

Het productieproces verloopt volledig manueel. Het n en karamelliseren van de noten, alsook de de bereiding van de karamel gebeurt in ons atelier. Door dit zelf in de hand te nemen kunnen we steeds een unieke smaak verzekeren. 

 

Ons uitgebreid gamma van 8 soorten kan u hieronder terugvinden. 

 

 

De keuzes die we maken hebben maar 1 doel. Namelijk jou een intense chocoladesmaak en een fluweelzachte streling op je tong laten ervaren! Kortom een stukje hemel op aarde.  



ONZE CHOCOLADEPASTA'S

KARAMEL

Ben je zot van karamel én van chocolade?

Probeer dan zeker onze karamel chocoladepasta uit! Om er voor te zorgen dat deze niet té zoet smaakt, voegen we een heel klein beetje fijnproeverszout toe. De unieke structuur van dit zout bezorgt je de smaak van de zee achteraan op je tong.

 

 

Ingrediënten: Melkchocolade (suiker, cacaoboter, vollemelkpoeder, cacaomassa, emulgator: sojalecithine (E322), aroma: natuurlijke vanille), room, glucosestroop, boter, huisbereide karamel, fijnproeverszout, vanilline

 

NOUGAT

Ben je te vinden voor een nieuwe smaaksensatie?

Deze zoete chocoladepasta is de uitgelezen uitdaging voor durvers! Een uniek samenspel van onze fijnste Belgische melkchocolade en de nougat van Nougat Vital (een andere Belgische trots).

Durf jij deze uitdaging aan?

 

 

Ingrediënten: Melkchocolade (suiker, cacaoboter, vollemelkpoeder, cacaomassa, emulgator: sojalecithine (E322), aroma: natuurlijke vanille), room, glucosestroop, boter, nougatcrème (suiker, glucosestroop, plantaardige olie, amandelen, gepasteuriseerd eiwit, honing, aroma’s), vanilline



HAZELNOOT

Ben je een hevige hazelnootfan?

Laat je dan verleiden door deze “luxe”versie.

We bereiden onze hazelnootpraliné van A tot Z in eigen atelier. Deze notenpasta mengen we met een uitgebalanceerde fondant chocolade zodat de intense smaak van de hazelnoten ten volle tot zijn recht komt.

 

 

Ingrediënten: Room, glucosestroop, fondant chocolade  (suiker, cacaoboter, cacaomassa, emulgator: sojalecithine (E322), aroma: natuurlijke vanille), boter, huisbereide hazelnootpraliné, vanilline

CRUNCHY

Mag het kraken in je mond?

Deze chocoladepasta zit boordevol stukjes gekaramelliseerde hazelnoten die we het allerlaatste moment toevoegen. Zo zorgen we er voor dat de pasta krokant op je ontbijttafel komt! 

 

Ingrediënten: Fondant chocolade  (suiker, cacaoboter, cacaomassa, emulgator: sojalecithine (E322), aroma: natuurlijke vanille), huisbereide gekaramelliseerde hazelnoten, glucosestroop, room, boter, vanillinem, boter



FONDANT 70%

Hou je van pure chocolade?

Dan is dit jouw ideale potje chocoladepasta! Voor deze pasta kozen we een krachtige donkere chocolade voor je uit. Door het cacaogehalte van 70% laat deze pasta een extra bittere en droge smaak op je smaakpapillen los.

 

 Ingrediënten: Fondant chocolade  (suiker, cacaoboter, cacaomassa, emulgator: sojalecithine (E322), aroma: natuurlijke vanille), glucosestroop, room, boter, vanilline

MELK

Hou je van een klassieke smaak zonder tierlantijntjes? Val je eerder voor de zachte toets van melkchocolade?

Dan hebben we deze pasta voor je in petto. Onze melkchocolade kenmerkt zich door een uitgesproken volle melksmaak die iets krachtiger is dan de standaard melkchocolade.

 

Ingrediënten: Melkchocolade (suiker, cacaoboter, vollemelkpoeder, cacaomassa, emulgator: sojalecithine (E322), aroma: natuurlijke vanille), glucosestroop, room,boter

 

 



WIT

Ben je te verleiden met een authentieke romige smaak?

Deze witte chocoladepasta is een ‘must have’ voor de liefhebber van witte chocolade. Wedden dat je het moeilijk krijgt om hem niet op je boterham te smeren?

 

Ingrediënten: Witte chocolade (suiker, cacaoboter, vollemelkpoeder, emulgator: sojalecithine (E322), aroma: natuurlijke vanille), glucosestroop, room, boter, vanilline

VEGAN

De nieuwste telg in ons assortiment is onze volledig plantaardige chocopasta.

Het was een lange zoektocht naar de juiste ingrediënten om dezelfde fluweelzachte textuur te bekomen dan ons standaardgamma. Maar we zijn er in geslaagd om er iets lekkers van te maken. 

 

 

Ingrediënten: Rijstmelk chocolade couverture (cacaoboter, ruwe rietsuiker, rijstmelkpoeder, cacaomassa, vanille), glucosestroop, sojaroom, kokosolie, vanilline